Featured

Studietur til Antwerpen 2023

STUDIETUR med DABYFO – Forum for Danske Bygningsmyndigheder, den 7.-11. september 2023. Vi fløj fra København og boede i teaterkvarteret, meget centralt på HOTEL IBIS ANTWERPEN CENTRUM

Featured

Studietur til Istanbul 2021

Efteråret 2021 tog 32 af foreningens medlemmer, kolleger og ledsagere, på studierejse til Istanbul. En krævende rejse at planlægge dette år, grundet Corona restriktioner, men hvilken oplevelse det endte med at blive.

Studietur til Portugal 2018

På vores studietur til Porto, så vi de mest fantastiske værker af Álvaro Siza og vi fik lyst til at takke ham med gaver såsom dansk MJØD, lakrids og honning fra egen produktion. På billedet ses hans begejstring da han modtog det.

Studietur til Manchester 2016

I den nordengelske by Manchester findes nogle af Europas mest spændende arenaer til kultur og idræt samt eksperimenterende sociale boligbyggerier. Manchester var verdens første industriby og de tidligere industrihaller, pakhuse, kanaler, bane-arealer, viadukter og stationer dominerer stadig byen.

Studietur til Venedig 2014

Turens formål er at stifte bekendtskab med de nyeste arkitekturstrømninger på Arkitekturbienalen i Venedig og som modsætning til dette opleve nogle af den verdensberømte italienske arkitekturteoretiker og bygmester Palladio’s værker i og omkring Venedig og Vicenza, men turen byder også på andre arkitektur og kulturseværdigheder.

Studietur til Hamburg 2012

Vi havde en fantastisk tur til Hamburg, som i 2011 blev udnævnt til Europas Miljøhovedstad. Storbyen, der også kaldes 'den grønne metropol ved vandet' er især kendt for sin vitale havnefront ved Elben, som i disse år gennemgår en kolossal byudvikling gennem en miljørigtig planlægning og bæredygtigt byggeri.

Studietur til Bilbao 2010

Så er Dansk Bygningsinspektørforenings studietur til BILBAO efteråret 2010 vel ovre. Vi havde en tur med et varieret og meget spændende program og både foreningens medlemmer, kolleger og ledsagere, har udtrykt stor tilfredshed.

Studietur til Lyon 2008

Så er Dansk Bygningsinspektørforenings studietur til LYON efteråret 2008 vel ovre. Vi havde en tur med et varieret og meget spændende program og både foreningens medlemmer, kolleger og ledsagere, har udtrykt stor tilfredshed.

Søg på sitet