Byggelovsdage

 

DABYFO er initiativtager til at der hvert år holdes Byggelovsdag, hvor aktuelle emner tages op.

Byggelovsdagen planlægges i samarbejde med Bolig- og Planstyrelsen og afholdes fysisk med samme indhold i henholdsvis København og Trekantområdet samt streames som webinar.

 

Featured

Byggelovsdage 2023

Forum for Danske Bygningsmyndigheder, DABYFO, indbyder i samarbejde med Social- og Boligstyrelsen hermed ledere og medarbejdere fra de kommunale bygningsmyndigheder til Byggelovsdag 2023.

Byggelovsdagene har til formål at give ny og relevant viden til kommunerne om myndighedsbehandlingen af byggerier i Danmark og fremme netværk på tværs af kommuner, for at sikre bedre ensretning af byggesagsbehandlingen.

Featured

Byggelovsdage 2022

Forum for Danske Bygningsmyndigheder, DABYFO, indbyder i samarbejde med Bolig- og Planstyrelsen hermed ledere og medarbejdere fra de kommunale bygnings- og planmyndigheder til Byggelovsdag 2022.

Byggelovsdagen indeholder traditionelt en række oplæg, om det der aktuelt rører sig inden for byggesagsområdet, og det som er på vej. Bolig- og Planstyrelsen vil orientere om seneste nyt, herunder bl.a. om lovkravene til bæredygtighed og klima.

Featured

Byggelovsdage 2021

Forum for Danske Bygningsmyndigheder, DABYFO, indbyder i samarbejde med Bolig- og Planstyrelsen hermed ledere og medarbejdere fra de kommunale bygnings- og planmyndigheder til Byggelovsdag 2021.

Til Byggelovs- og Planlovsdagene i 2020 erfarede vi, at flere så med når vi sendte virtuelt. For at tilgodese begge interesser og komme bredere ud, afholdes Byggelovsdag 2021 som et kombineret fysisk fremmøde og virtuelt webinar den 15. og 23. november 2021.

Featured

Byggelovsdage 2020

Forum for Danske Bygningsmyndigheder, DABYFO, indbyder i samarbejde med Trafik- Bygge og Boligstyrelsen hermed ledere og medarbejdere fra de kommunale bygnings- og planmyndigheder til Byggelovsdag 2020.

På grund af den aktuelle situation vedr. COVID-19, har vi denne gang valgt at sætte strøm til og afholder arrangementet som et gratis webinar den 17. november 2020 i tidsrummet fra kl. 9-12.

Featured

Byggelovsdage 2019

Forum for Danske Bygningsmyndigheder, DABYFO, indbyder i samarbejde med Trafik- Bygge- og Boligstyrelsen hermed ledere og medarbejdere fra de kommunale bygnings- og planmyndigheder til Byggelovsdage 2019.

Byggelovsdagen indeholder en række oplæg om det, der aktuelt rører sig inden for byggesagsområdet og er på vej.

Byggelovsdage 2018

DABYFO indbyder i samarbejde med Trafik- Bygge- og Boligstyrelsen til Byggelovsdage 2018.

Byggelovsdage 2017

DABYFO indbyder i samarbejde med Trafik- Bygge- og Boligstyrelsen til Byggelovsdage 2017.

Søg på sitet